Main Coone Cattery Wildfields
                           
 
 
   
                   
   

Welkom op de website van Maine Coon cattery Wildfields. We zijn een kleine geregisteerde cattery(HK20405330). Onze mooie katers & poezen leven bij ons in het gezin . Ons doel is het kweken van gelukkige, gezonde, sociale kittens met een goed karakter en temperament, volgens de Fifé Maine Coon ras standard. Onze kittens zijn geschikt als gezelsschapsdieren en zeer sociaal. Wij verzorgen onze Coons en hun kittens met aandacht voor hun speciale natuur. Voor meer informatie over onze Coons en ons kan je alvast beginnen met door de pagina's te scrollen of een emailtje te sturen .

Olga & Herman

 
     
     
     
     
                           
   
         
                           
    Nieuws                    
         
    27-1-18 De foto's van onze X en Y nestjes zijn nu online .  
    13.01.18 Wildfields Voland ( geadopteerd door Samantha ) was BIS in Vennep - Nederland  
    14.06.15 En weer super resultaten op de show in Deinze voor Ulfred: EX1, Nom BIS, BIS, BOB !!!  
    11.05.15 Zeer mooie showresultaten van Mainelynx Ulfred. Op zijn eerste show in Halle (09-10.05.15) bereikte hij 8 finales van de 12. Gefeliciteerd mijn geweldige jongen !!!  
    26.02.12 Excellente resultaten op de show in Westerloo: Cajun Moon: EX1, nom BIS, BIS; Choco Colada: derde punt CAC - ze is Kampioen :-)    
    17.04.11 Opnieuw schitterend resultaat voor Choco Colada op de show te Tielt: CAC, Best in Show .
    16.01.11 Excellente resultaten op de show in Oostende , Choco Colada: best variety, Fashion: Best Variety & Best in Show & Best of Best .  
    23.12.10 Keira & Choco Colada negatief getest voor Felv & Fiv :-)  
    26.09.10 Op de show in St Niklaas werd Blue Wild One Best of Best in de jeugd klasse ,zeer goed van onze Blue Wild One Dank aan Anna  
      voor deze mooie poes. Fashion won best variteit .